Bransje / Kategori

Firma info
Astrologiskolen Herkules
Gisle Henden
Hospitsveien 1C, 0789 OSLO

Tlf: 22 49 49 51

Epost
Web: www.astrologi.no


UtstillerAstrologiskolen Herkules

Produkter - tilbud
Om - firmabeskrivelse
Kontakt

Om - firmabeskrivelse
Astrologiskolen Herkules tilbyr profesjonell astrologi utdannelse med 2, 3 eller 4-årig studieforløp, samt nettstudie. Vi har klassisk og esoterisk pensum og en sterk faglig stab med både nasjonale og internasjonale kapasiteter. Skolen har et lands-dekkende undervisningstilbud i Oslo, Bergen, Stavanger, og Trondheim.

Astrologiskolen Herkules er for deg som ønsker å bruke astrologi til personlig vekst, ha en dypere forståelse for astrologi, kombinere astrologi med annen terapeutisk rådgivning eller sikter mot å bli profesjonell astrolog.

Astrologi har i dag mange anvendelses-muligheter og vi har som mål å være en aktiv formidler av praktiske astrologi kunnskaper, tilpasset et moderne samfunn. Utdannelsen ved Astrologiskolen Herkules dekker alle de viktigste astrologiske temaer og teknikker. Siktemålet er å gi grunnleggende forståelse for horoskop tolkning. Det er syv moduler/undervisningshelger i året. Tre på høsten og fire på våren.
Produkter - Tilbud
Astrologiskolen Herkules
Vil du lære å tolke horoskop? Her har du muligheten. Astrologien gir svar på de gode spørsmålene. Vi har astrologiskoler over hele landet. Ved Astrologisk...
copyright 1997-2021 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.