Bransje / Kategori

Firma info
Cato-Klinikken, Arild Berget
Arild Berget
Osloveien 18, 7374 RØROS

Mob: 936 14 715

Epost
Web


UtstillerCato-Klinikken, Arild Berget

Produkter - tilbud
Om - firmabeskrivelse
Kontakt

Om - firmabeskrivelse
Aromaterapi
Healing
Husrens
Regresjon
Chakra-meditasjon

Cato-Klinikken drives av Arild Berget, som holder til ved Røros på Osloveien 18.
Healing
Ved healing kan jeg hjelpe til å fjerne eller lindre sykdommer og skader av fysisk og psykisk art. Når jeg healer står jeg først litt på avstand og konsentrer meg om å få kontakt med energifeltet rundt og i kroppen din, og dermed sende helbredende energier til energifeltet. Som avslutning legger jeg hendende mine i området der smertene er. Spesielt ved nakke/ryggsmerter masserer jeg punkter for å løse opp stram muskulatur. Fjernhealing Ved fjernhealing tar jeg åndelig kontakt med klienten på avstand og etablerer en fjernkanal til hans/hennes energifelt. Jeg sender helbredende energier til både den fysiske og psykiske kroppen gjennom denne forbindelsen. Fjernhealing kan jeg foreta under kontakt per telefon - 73 10 80 90, mobil 93 62 47 15.

Produkter - Tilbud
Chakra-meditasjon
Kroppen har syv hovedchakraer fra nederst i ryggsøylen til helt på toppen av hodet. Chakraene er knutepunkter for sirkulasjon av energier og de er viktige bå...
copyright 1997-2018 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.