Bransje / Kategori

Firma info
Clear Connections
Britt Klausen
Voldgata 1, 2000 LILLESTRØM

Mob: 934 31 224

Epost
Web


UtstillerClear Connections

Produkter - tilbud
Om - firmabeskrivelse
Kontakt

Om - firmabeskrivelse
Kursarrangør
Webinar

Coaching for:
1-1 personlig
Bedrift


Clear >< Connections bidrar til at enkeltpersoner og bedrifter kan oppdage og aktivisere egne ressurser.

Vi ønsker å være med på å skape mer glede, entusiasme og pågangsmot i hverdagen, ved at hver enkelt person eller hvert enkelt firma finner sin visjon.

Vi hjelper til med og åpner opp for muligheten til å skape tydelige mål, og at disse målene blir nå.

Clear >< Connections
Gjennom hele livet, på alle plan og områder, lever vi gjennom forbindelser. Vi har, gjennom tankene og emosjonene våre, alle en forbindelse med vårt indre liv. Vi er forbundet til familie, venner, kolleger, en vi smiler til på bussen, vi er forbundet til dyr og natur. Ja, vi har forbindelser til alt og alle. Gjennom tanker og handlinger, at vi puster og det vi spiser.

Når vi nå ser at hele livet er en eneste lang reise i forbindelser, finnes det da noe viktigere enn at disse forbindelsene er klare og uten misforståelser?

Derav navnet Clear Connections.
Produkter - Tilbud
Livskraft - bli den du er
Kursbeskrivelse: Opplever du at: -hverdagen til tider kan være litt kaotisk? -du noen ganger har problemer med å forholde deg til situasj...
copyright 1997-2017 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.