Bransje / Kategori

Firma info
Espirito
Kari G. Backsæther
Voll Terrasse 38, 1358 JAR

Mob: 918 28 330

Epost: kari@espirito.no
Web: www.espirito.no


Om - firmabeskrivelse
Espirito betyr sjel/ånd på brasiliansk. Enkeltmannsfirmaet ble startet i 2011 av Kari G. Backsæther. I firmaet jobber jeg med utvikling av bøker, malerier og friskvern. For meg er kreative prosesser og personlige prosesser to sider av samme sak.

Om forfatteren
Jeg (f.1963) har jobbet med markedsføring og reklame siden jeg var ferdig utdannet Diplom Markedsøkonom fra Norges Markedsskole i 1986. I 1999 startet jeg enkeltmannsfirmaet Ord og Uttrykk som solgte egen kompetanse – tekst-, konsulent- og prosjektledertjenester. Parallelt utviklet og lanserte jeg garnkonseptet Handmade i 2001.

Etter at jeg ble syk i 2005, som følge av negativt stress over mange år, la jeg om livet mitt og begynte å skrive og male. Jeg oppdaget at uttrykkene kom fra samme inspirasjon – mitt møte med Rio de Janeiro, og at arbeidene endte opp i noe jeg hadde lyst å dele. Resultatet ble boken Saudade. Lengsel. Historier fra et møte med Brasil. Maleriene blir presentert på min debut-utstilling.

Personlig interesse for stress og stresshåndtering gjorde at jeg utdannet meg til Diplomert Friskvernskonsulent på Axelssons 2010/2011. Gjennom min personlige prosess og denne utdannelsen har jeg fått noen verktøy og en tilnærming til livet som har gjort meg til et nytt menneske. Fordi jeg nå forstår hvor viktig dette er for å ha det bra og ikke bli syk, vil jeg gjerne hjelpe mennesker personlig og i bedrift med å holde seg friske.

Produkter - Tilbud
SAUDADE, Lengsel - En reise på flere plan
Synes du det blir for mye hverdag og lite realisering av drømmer i livet ditt? Denne boken gir deg en touch av brasilianske rytmer, og gir inspirasjon til å ...
copyright 1997-2018 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.