Bransje / Kategori

Firma info
Magnetmann AS
Sam. Kristian Skår
Eidsgt.36, 6770 NORDFJORDEID

Mob: 997 03 871

Epost: samskaa@online.no
Web: www.magnetmann.no


Om - firmabeskrivelse
ItWorks slankewraps
Bioflow-magneter
Xocai-sjokolade
Baby Foot
BioEnergiser D-Tox Spa

Ecoflow-magneter
Magnetterapi er ikke noe nytt konsept, de fordelaktige egenskapene ved magneter har vært kjent i tusenvis av år. Ecoflow har i den siste tiårsperioden vært en ledende aktør i arbeidet med å utvikle denne vitenskapen ytterligere og i å utvikle nye og praktiske produkter for allmenn bruk. I alle våre magnetterapiprodukter brukes vår patenterte "Central Reversert Polaritet" magnetteknologi for å gi maksimal utbytte av magnetbehandlingen av kroppen.

Vi har mottatt tusenvis av brev fra kunder som forteller oss om hvilke positive resultater de har oppnådd ved bruk av Bioflow.

Etter vår mening kan over 1.5 millioner kunder ikke ta feil når de mener at Bioflow gir dem en bedre restitusjon og lindring av smerter og plager.

Magnetene til Ecoflow er godkjent - av myndighetene i England - i behandling klasse 1.i Europa. De etterligner magneter som går på strøm, som blir brukt på sykehus.
Magnetmann AS – Helseprodukter du ikke angrer på
Tilbyr en rekke forskjellige helseprodukter slikt som magneter fra Bioflow, BabyFoot, helsesjokolade , helsesokker fra Incrediwear og mye mer. Våre Bioflow helsemagneter er godkjent som medisinsk utstyr av myndighetene i England. Besøk vår nettbutikk

Produkter - Tilbud
Magnetarmbånd - Duet
Et elegant armbånd i gullfinish og rustfritt stål, med dets to magnetiske CRP moduler, er duet et design for alle anledninger. Liten 130-155mm, Medium 150-19...
copyright 1997-2018 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.