Bransje / Kategori

Firma info
Normassasje AS
Solveig Smith
Skjerkholtveien 104, 4900 TVEDESTRAND

Tlf: 37 16 42 40
Mob: 415 75 087

Epost: post@birgittatun.no
Web: www.normassasje.no


Om - firmabeskrivelse
Skole

Massasjeutdanning - Normassasje

Helhetsmassasje

B-nøkkelen

Normassasje er intuitiv og dyptvirkende. I normassasje er vi opptatt av hva kroppen forteller om følelsene, og hva følelsene forteller om kroppen.


Normassasje er massasjen for fremtidens mennesker. - Mennesker som ønsker å ta vare på seg selv både fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig. I Normassasje er det kroppen som blir behandlet, men med fokus på mennesket som en helhet.
Massasjen kjennetegnes ved at mennesket blir satt foran system og teknikk. Teknikken er et hjelpemiddel, men den er ikke styrende. Det styrende elementet er at mennesket er et åndelig vesen med kropp, følelser og tanker.
Massasjens grundighet og dyptgående virkning er inspirert av massasjen som praktiseres på Nordlys-Centret. Den er en videreføring av læresystemer fra bl.a. Bob Moore og Esalen Institute. Metoden bygger på den grunnleggende teorien om kroppen som et energisystem med det indiske chakrasystemet som basis. Kropp, følelser og tanker er energi som vibrerer på forskjellig nivå.
Konseptet Normassasje er utviklet av Solveig Smith.
Hun har 30 års erfaring som massør, lærer i massasje, meditasjon og selvutvikling. Utdannet ved Nordlys-Centret i Danmark. Startet i 1987 Massasjesenteret i Stavanger, senere MAYA-Senter for helhet og selvrealisering. Er i dag Daglig Leder ved Birgittatun i Tvedestrand. Hun er også utdannet kirkemusiker og er praktiserende musiker. Solveig Smith er godkjent healer i NHA.
“Det gir meg stor glede å skape rom hvor mennesker gjør noe for helsen, utfordringene sine og tar et trappetrinn opp i livet. Jeg ønsker å formidle opplevelser som gir fornyet inspirasjon, virketrang og livsglede.”.Produkter - Tilbud
B-nøkkelen® - Bevissthetsnøkkelen

Bevissthetsnøkkelen består i at du som bruker ringer Solveig Smith en gang i uken, til avtalt tid, i løpet av fire uker. Du vil f&...

copyright 1997-2021 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.