Bransje / Kategori

Firma info
Scanalka A/S
Peter Schatten
Munkebakken 174, 1061 OSLO

Tlf: 21 90 95 06
Mob: 926 55 560

Epost: scanalka@gmail.com


Om - firmabeskrivelse
Scanalka kan tilby det meste innen alternativ litteratur og har et stort utvalg på over 1000 titler innen denne kategorien bøker. Vårt sortiment innen alternative bøker og litteratur omfatter emner som:

alternative behandlingsformer

astrologi
blomsterterapi
tarot drømmetydning
healing
krystaller
mystikk
psykologi
selvutvikling
religioner
visdom
Martinus kosmologi
hemmelige ordener m.m.

Vi har i over 30 år importert og distribuert Berthelsen vitamin og mineralserie i det norske markedet. Berthelsen serien tilbyr høy kvalitet til lav pris. I tillegg til Berthelsen serien tilbyr vi Bachs blomsterremedier.

Alkavital - Syrenøytraliserende
Alka vital Syrenøytraliserende mineraltilskudd Alkavital er et mildt syrenøytraliserende mineralsalt. Mange mennesker har fra tid til annen bruk for Alka Vital pulver for å nøytralisere for mye mavesyre, som følge av for mye fet eller krydret mat. Når vi får maveproblemer, vil det hjelpe å tilføre stoffer som skaper balanse i forhold til den syren som dannes. Alka vital er et syrenøytraliserende pulver. Alkavital er mildt og tas som pulver i et glass vann. Alkavital inneholder pr døgndose; magnesium 450 mg, sink 14 mg, mangan 2,7 mg, Molybden 67,5 mcg. Dosering: 1 måleskje/strøken teskje 5ml/4 gram 2 ganger daglig. Pulveret løses opp i et glass vann - bruk alltid tørr skje.

Produkter - Tilbud
Berthelsen Scanalka
Scanalka multimineraler er det eldste og mest brukte mineraltilskudd i Norden. Flere kliniske forsøk utført på produktet viste styrket immunforsvar ved innta...
copyright 1997-2021 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.