Bransje / Kategori

Messe deltakelse

Firma info
Spåtelefonen - spåtjenester klarsynte veiledere og synske spådamer

Besøk hjemmesiden for mer info! Klikk på linken under:

Tlf: 21000842

Epost
Web: www.spaatelefonen.no


UtstillerSpåtelefonen - spåtjenester klarsynte veiledere og synske spådamer

Produkter - tilbud
Om - firmabeskrivelse
Kontakt

Om - firmabeskrivelse

Våre spåtjenester


Få hjelp av våre dyktige klarsynte veiledere, medium, healere og synske spådamer. Vi er døgnåpent slik at du kan nå oss når du trenger det mest.

Hva spår vi om og hva kan du forvente deg å få svar på. Vi spår og ser inn i din fortid, fremtid og nåtid. Vi gir deg spådom når det gjelder kjærlighet, jobb eller økonomi. Du kan også få veiledning når det gjelder barnevern eller personlig utvikling, også svar på spørsmål angående forretninger eller kjøp, salg av bolig. Vi tilbyr hus rens, fjernhealing, kanalisering, hånd analyse, par analyse og spådom via øynene. Vi utarbeider også års horoskop ved hjelp av taroten eller hvordan finne den rette via et utvidet tarot legg. Vi bruker pendel, numerologi, engle kort, kanalisering, tarot og vi har egne sjamaner. Vi har kvalitets kontrollerte spå tjenester og alle våre spåere har selvfølgelig taushetsplikt.Spaatelefonen har vært i drift siden siden 2009. Vi er et lite og godt stabilt team av Klarsynte spådamer som er her for å hjelpe deg i det du søker svar på. Spåtjenesten er åpen døgnet rundt slik at du kan nå oss når du trenger det mest!

Vi tilbyr forskjellige kvalitetssikrede spåtjenester, som for eksempel klarsynte veiledninger gjennom Epost, Skype samtaler eller facebook chat. Visse veiledere tilbyr også live skype spådom!

Send inn ditt spørsmål på epost og få svar fra en av våre Klarsynte.

Bestilling kan gjøres via pay pal elle visa betaling på siden.Produkter - Tilbud
Klarsynte veiledere her for deg!

Spåtelefonen- spåtjenester klarsynte veiledere og synske spådamer.Spaatelefonen åpnet sine dører i 2009. Vi er et godt og l...

copyright 1997-2021 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.